24 Μαΐου 2013

Συνταγή για "Αλμυρό κέικ με παρμεζάνα και μπέικον "



Υλικά
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. αλεύρι
  • 150 γρ. μπέικον καπνιστό ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. παρμεζάνα
  • 100 γρ. γάλα
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • φακελάκι μαγιά
  • αλάτι  - πιπέρι
Εκτέλεση

Σοτάρουμε το μπέικον σε τηγάνι για να ροδίσει και το στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Χτυπάμε τα αυγά με το λάδι, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε ανακατεύοντας καλά το αλεύρι και τη μαγιά. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το μπέικον και την παρμεζάνα
Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου