Υλικά που θα χρειασθούμε
- 7 μέτρια μήλα
- 1 κούπα καρύδια
- 1 κούπα βούτυρο
- 1 και 1/2 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα γάλα
- 3 κούπες αλεύρι
- 3 αυγά
- βανίλια
- μπέικιν
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μήλα και τα πασπαλίζουμε με τη 1/2 κούπα ζάχαρη και τα καρύδια.
Κτυπάμε το βούτυρο με την υπόλοιπη ζάχαρη και προσθέτουμε και τα αυγά. Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα υπόλοιπα υλικά και τις 2 κούπες μόνο αλεύρι.
Σ' ένα ταψί στρώνουμε τα 2/3 του μείγματος και από πάνω απλώνουμε τα τριμμένα μήλα. Προσθέτουμε στην υπόλοιπη ζύμη την 1 κούπα αλεύρι, τη ζυμώνουμε και την τρίβουμε σε κομματάκια πάνω από το ταψί, φροντίζοντας να το σκεπάσει καλά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Σ' ένα ταψί στρώνουμε τα 2/3 του μείγματος και από πάνω απλώνουμε τα τριμμένα μήλα. Προσθέτουμε στην υπόλοιπη ζύμη την 1 κούπα αλεύρι, τη ζυμώνουμε και την τρίβουμε σε κομματάκια πάνω από το ταψί, φροντίζοντας να το σκεπάσει καλά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου