1 Ιανουαρίου 2016

Πλεκτό πουλόβερ σε σκούρο μπλε χρώμα


Από τη συλλογή 
"Victoria - Handmade Creations"


4 σχόλια:

 1. Πολλές ευχές για μια καλή κι δημιουργική χρονιά !!! Με υγεία, αγάπη και πολλές χαρές για σένα και τους αγαπημένους σου !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλή χρονιά με υγεία αγάπη όνειρα και ελπίδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές, συγχαρητήρια για τα πλεχτά σας , κάνετε εξαιρετική δουλεία! Ιδιαίτερα επιδέξιο το αποτέλεσμα στο λάστιχο 1χ1 , με τι νούμερο βελόνες πλέκετε το λάστιχο σε σχέση με το υπόλοιπο πλεχτό? Λίγο ποιο προχωρημένος από αρχάριος στο πλέξιμο δεν καταφέρνω να κάνω ένα αξιοπρεπές λάστιχο 1χ1 , αν έχετε την καλοσύνη για μια υπόδειξη σε έναν αρχάριο από την πείρα σας θα σας ήμουν ευγνώμων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Επίσης χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία και χαρά.
  Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σας λόγια.
  Όσον αφορά το λάστιχο, αν και η μητέρα μου με συμβούλευε να το πλέκω με ένα νούμερο βελόνες μικρότερο, εγώ συνηθίζω να πλέκω όλο το πλεκτό μου με το ίδιο νούμερο βελόνες γιατί δεν θέλω να φουσκώνει ή να μαζεύει στη μέση με το σήκωμα των χεριών. Μου αρέσει το πλεκτό μου να είναι στιβαρό και όχι ξεχειλωμένο γι' αυτό το πλέκω με το νούμερο βελονών, που αναγράφει η ετικέτα του νήματος ή και ένα νούμερο μικρότερο. Στην αρχή μπορείς να πλέξεις ένα μικρό δείγμα για να δεις το νούμερο βελονών, που ταιριάζει καλύτερα.
  Καλή επιτυχία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή