Μελομακάρονα, τρυφερά, μυρωδάτα και εύθρυπτα
Γλυκιά παράδοση
Χριστούγεννα και φέτος και η παράδοση επαναλαμβάνεται.
Σιροπιαστά, τρυφερά, μυρωδάτα και εύθρυπτα μελομακάρονα, που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα.
Ιδέες και προτάσεις για δημιουργική απασχόληση
Γλυκιά παράδοση
Χριστούγεννα και φέτος και η παράδοση επαναλαμβάνεται.
Σιροπιαστά, τρυφερά, μυρωδάτα και εύθρυπτα μελομακάρονα, που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα.
Μοσχαράκι κοκκινιστό, αρωματισμένο με δάφνη και κόκκινο κρασί και συνοδευμένο με ζυμαρικά ταλιατέλες.
Το μοσχαράκι σιγοβράζει στη σάλτσα ντομάτας με τη δάφνη και το κόκκινη κρασί, ρουφώντας αχόρταγα όλα τα αρώματα και τις γεύσεις.
Το αποτέλεσμα το απολαμβάνουμε στο πιάτο μαζί με ταλιατέλες.